top of page

Begeleiding

ondersteuning.png

Individuele (ambulante) begeleiding

Individuele (ambulante) begeleiding kunt u krijgen aan huis, op het steunpunt, bij (medische) afspraken en afspraken bij verschillende soorten instanties op alle gebieden. U bepaalt samen met uw persoonlijke begeleider hoe de individuele begeleiding wordt gegeven.
ondersteuning.png

Groepsbegeleiding

Dagbesteding

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten structuur in hun dag hebben en niet alleen thuis zitten. 

 

Heb je geen baan dan ben je welkom bij onze dagbesteding aan het steunpunt. Wij organiseren daar, in overleg met cliënten, een (creatieve) activiteit of een cursus, vaak aan de hand van een thema, bijvoorbeeld de feestdagen. Jouw ideeën horen we graag. Elke avond koken we samen de maaltijd en we vinden het leuk als je ons daarbij wilt helpen of zelf wilt leren koken. Iedere vrijdag koken of bakken we met elkaar iets lekkers, bijvoorbeeld een taart. Houd jij liever van buiten werken dan is de tuindienst misschien iets voor jou? 

Tuindienst​​

Naast de dagbesteding aan het steunpunt, hebben we ook een tuindienst. In de tuindienst werken een groep van maximaal zes cliënten onder begeleiding van een hovenier die gespecialiseerd is in het werken met onze doelgroep. 

Tuindienst.png

Huishoudelijke 

begeleiding

Wij bieden geen huishoudelijke hulp, maar huishoudelijke begeleiding. Het verschil tussen de twee is dat een huishoudelijke hulp voor jou schoonmaakt en een huishoudelijke begeleider je begeleidt bij het zelfstandig onderhouden van je woning. Dit kan zijn door middel van het samen maken van een weekplanning en het aanleren van vaardigheden op het gebied van het huishouden, zoals bijvoorbeeld wassen en strijken. 

Gezins- en relatie ondersteuning.png

Gezins- en relatieondersteuning

Wij bieden ook begeleiding gericht op relaties en opvoeden. Wij zoeken graag samen met jou en je partner of gezin naar de antwoorden op je zorgvraag.

Wij werken nauw samen met verschillende bewindvoerders. Deze bewindvoerder neemt onze cliënten, indien gewenst, alle financiële zorg uit handen en regelt daarnaast rechtstreeks het inkopen van zorg uit het PGB. Mocht je dit nodig hebben, dan kunnen wij dit voor je in gang zetten.

 

bottom of page